Založeno roku 2001

Připravujeme vynikající jídlo již více než 17 let.

Jak to všechno začalo

Naše pizzerie GIALLOROSSA byla otevřena v pátek 13ého v dubnu roku 2001.

Po dlouhých úvahách, přemýšlení a hledání inspirace vznikl nápad vybudovat z bývalé garáže v domě v Jakubské ulici č. 2 občerstvení ve stylu krájená pizza s sebou (pizza taglio).

Název GIALLOROSSA vznikl díky sympatiím k městskému fotbalovému klubu AS ROMA, který má klubové barvy žlutou – giallo a červenou – rossa. Kopanou máme rádi, Řím a pizzu taky a navíc v roce 2001, po 19 letech Řím vyhrál scudetto, takže lépe to vyjít nemohlo.

Celý rok jsme našim zákazníkům nabízeli mnoho druhů čerstvé, křupavé pizzy o průměru 30 cm i Maxi 45 cm, kterou jste si mohli a nadále můžete spapat hned na místě nebo si ji objednat po telefonu. V pátek a v sobotu, když si dáte někde v okolí Staroměstského náměstí panáčka a máte ještě hlad, tak pro vás máme otevřeno do 2 – slovy dvou – hodin do rána.

pizza

Naše práce nás baví

spokojený zákazník je pro nás tou nejlepší odměnou

onas

Pizza Restaurant Café

Na jaře 2002 se nám podařilo získat sousední prostor v domě a zprovoznili jsme pro Vás restauraci – internet café s místy asi pro 30 lidí. K naší výborné pizze jsme přidali i saláty – to znamená, že si u nás můžete v klidu poobědvat, odpoledne si dát kafíčko s výborným domácím tiramisu a večer posedět s přáteli u večeru s dobrým českým nebo italským vínem.

V roce 2004 jsme zrekonstruovali skladové prostory na kuchyň a od té doby vám můžeme servírovat studené i teplé předkrmy, polévky , těstoviny, a výborně upravená masa.

Rok 2006 – otvíráme novou pobočku – GIALLOROSSA fastfood – Praha 3, na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Kromě tradičního italského menu se specializujeme na obědová meníčka , každý všední den vaříme jinou chutnou polévku a hlavní jídlo.Dáváme si na obědovém menu velice záležet , čerpáme inspirace na cestách , v knihách, populárních kvalitních časopisech a televizi , si můžete dát pořádnou českou hotovku , vietnamskou bun-cha , nebo pleskavici plněnou balkánským sýrem.